airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
17. august 2021

Skylder du penge til det offentlige? Så er betalingspåmindelser nu sendt til din e-Boks.

Skylder du penge til det offentlige? Så er betalingspåmindelser nu sendt til din e-Boks. 

Skattestyrelsen sender i disse dage betalingspåmindelser til borgere og virksomheder som har en restance til det offentlige. Betalingspåmindelserne som er sendt via e-Boks, vedrører gæld som er overført til inddrivelse i perioden november 2020 til august 2021.

Mener du ikke, at du skylder gælden eller er uenig i beløbets størrelse, så kan du kontakte Skattestyrelsen på: tax@nanoq.gl eller 34 65 00.

Se om du har penge til gode eller hvor meget du skylder til det offentlige på Sullissivik.gl

Du kan som privatperson eller som erhvervsdrivende altid få overblik over eventuelle mellemværender med det offentlige i Sullissivik.gl. Du kan henholdsvis se et kontoudtog, der vedrører skatter, og et kontoudtog der vedrører dine offentlige restancer, som er sendt til inddrivelse. Du kan se dine mellemværende med det offentlige her: https://www.sullissivik.gl/Emner/B_SKAT/Gaeld-til-det-offentlige/Se-din-restance-til-det-offentlige?sc_lang=da-DK


Du kan få hjælp til din gæld

Skattestyrelsen varetager opgaven med inddrivelse af det offentliges tilgodehavender hos borgere og virksomheder, og har medarbejdere i Qaqortoq, Nuuk, Maniitsoq, Sisimiut og Ilulissat. Borgere og virksomheder kan derfor trygt få hjælp og vejledning med at få betalt deres gæld til det offentlige. Skattestyrelsen er til rådighed i vores borgerservice-enheder og via telefon og e-mail.