airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
26. august 2016

Meddelelse fra SKAT Danmark

Skattestyrelsen har modtaget mange henvendelser de seneste dage vedrørende modtagne rykkere fra SKAT i Danmark. Vi har været i dialog med SKAT i Danmark, som oplyser følgende:

SKAT i Danmark har ved en fejl udsendt breve til grønlandske selskaber med påmindelse og rykker for selvangivelsen for 2014 og påmindelse om selvangivelsesfristen for 2015. Brevene er automatisk genereret af det danske TastSelv Selskabsskat. Udsendelsen skyldes at alle grønlandske selskaber er registreret i det danske CVR-register og at programmet som genererer brevene desværre ikke har taget hensyn til at alle grønlandske selskaber er undtaget fra skattepligt i Danmark.

SKAT i Danmark er i gang med at rette fejlen, men det er ikke sikkert af det kan rettes inden selvangivelsesfristen. Der er derfor risiko for at selskaber vil få en rykker for selvangivelsen 2015 umiddelbart efter fristen 1. september 2016. Denne rykker kan selskaberne naturligvis se bort fra.

I løbet af september vil SKAT i Danmark udsende brev til de berørte selskaber om de fejlagtigt fremsendte