airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Meddelelse fra Arbejdsgiverregisterafdeling

14. januar 2020

Arbejdsgiverne skal være opmærksom på at udfylde A11 for 2019 korrekt. Og dertil bedes arbejdsgiverne om at læse vejledningen:

Vejledning for udfyldelse af A 11.

Vejledning for udfyldelse af A11 for private og offentlige kan hentes her PDF fil.

De bedes især være opmærksom på *Felt 170 Pensionsbidrag*, indbetalinger til pensionsordning fysisk placeret i Grønland.

Brutto (før skat) det samlede beløb for årets indbetalinger til pensions- eller livsforsikringsordninger eller rateforsikringer som nævnt i §§ 39 og 40 i landstingslov nr. 12 af 2. november 2006 om indkomstskat, for hvert enkelt ansat, der foretages af arbejdsgiveren, skal anføres. Dette gælder, uanset om der indbyrdes mellem arbejdsgiver og den ansatte er aftalt en fordeling af præmien.

Nævnte §§ 39 og 40 omhandler de pensionsordninger, der er bortseelsesret for. Det vil sige godkendte ordninger hvor indbetalingen er fratrukket lønmodtagerens indkomst, inden skatten beregnes.

Bemærk: Brutto udenlandske pensionsbidrag skal i felt 110a, samt A-skat heraf skal i felt 131, disse må ikke være i felt 170.