Ledige stillinger

Pantefoged/kontorfuldmægtig/borgersagsbehandler

Frist: 25. april 2019

Ved Skattestyrelsen er en stilling som pantefoged/borgersagsbehandler ledig til besættelse pr. 1. maj 2019 eller efter nærmere aftale.
Stillingen er organisatorisk placeret ved inddrivelsesafdelingen med arbejdssted ved Skattestyrelsens kontor i Maniitsoq.

Arbejdsopgaver:
Primært med tvangsinddrivelse i forhold til borgere og selvstændige. Der forudsættes derfor evne til selvstændig sagsbehandling og gerne kendskab til den relevante lovgivning vedrørende inddrivelse, regnskabsforståelse samt gode formulerings- og forhandlingsevner i forhold til skyldnere.
Du skal herudover deltage i alle øvrige inddrivelsesopgaver samt tværgående opgaver i samarbejde med andre afdelinger ved Skattestyrelsen.
Herudover vil der være borgersagsbehandling for alle Skattestyrelsens ansvarsområder.
Du skal kunne lide at betjene kunder. Du kan lide at lære nyt og er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver. I forbindelse med ansættelsen vil du blive oplært indenfor de ovenstående fagområder.
Inddrivelsesafdelingen varetager opkrævning af alle typer af offentlige krav.
Der er p.t. 29 medarbejdere ved inddrivelsesafdelingen, som har kontorer placeret i Nuuk, Qaqortoq, Maniitsoq, Sisimiut og Ilulissat, hvoraf 10 medarbejdere primært varetager erhvervs-restancer.
Du vil referere til kontorchefen ved inddrivelsesafdelingen samt kontorchefen ved fællesfunktioner.

Du kan se hele stillingsopslaget her

 

_________________________________________________________________________________________

 

Skattestyrelsen søger 1 kontorfuldmægtig

Ansøgningsfrist: 29. april 2019, kl. 12.00
 

Skattestyrelsen søger 1 kontorfuldmægtig til tiltrædelse tidligst pr. 1. maj 2019 eller efter nærmere aftale.

Stillingen er placeret i Sulinalkontoret under Økonomiafdelingen. Sulinalkontoret har ansvaret for driften af de administrative opgaver i områderne arbejdsgiverindberetning.

Kontorfuldmægtigen skal primært beskæftige sig med afstemning af arbejdsgiverindberetninger, til- og afmelding af arbejdsgivere.

Opgaverne består af sagsbehandling og betjening ved personlige, telefoniske henvendelser og indkomne mails samt breve i forbindelse med til- og afmelding af arbejdsgivere, afstemning og bogføring af både manuelle og web-indberettede redegørelser, rykkerkørsler, procesdeltagelse i masseoprettelser af elektroniske skattekort.

Der kan forekomme øvrige opgaver inden for andre områder.

Der vil ske oplæring i arbejdsfunktionerne, kendskab til området vil være en fordel.

Vi forventer, at ansøgeren er kontoruddannet, har erfaring inden for regnskab og har gode samarbejds evner samt er dobbeltsproget i sprogene grønlandsk og dansk.
 

_________________________________________________________________________________________

 

AU – elev indenfor Økonomi og ressourcestyring

Frist: 20. maj 2019, kl. 12.00

 

Skattestyrelsen søger AU – elev indenfor Økonomi og ressourcestyring
Med start den 1. august 2019.

Du kommer i praktik på vores hovedkontor i Nuuk og får tilknytning til skattekontor og revisionskontor under Faglig Indsats og Kontrol.

Vi lægger vægt på at give dig en udfordrende hverdag, hvor du kommer til at udvikle dig mest muligt både fagligt og personligt. Hos os får du viden og erfaringer, du kan bruge i dit fremtidige arbejdsliv.

Vi tilbyder
en alsidig arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi tilstræber at give dig en solid ballast til dit fremtidige arbejdsliv.
AU-eleven vil få et indblik i myndighedssagsbehandling, offentlig administration, budget & regnskab, økonomi­styring, kundeservice, kommunikation og opnå udvidet regnskabsforståelse.

Som elev i Skattestyrelsen forventer vi, at du:

  • Er stabil og kan møde til tiden
  • Er positiv og serviceminded
  • Er klar til at tage udfordringen op

Få mere information om Skattestyrelsen, se: www.aka.gl
Nærmere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til Kontorchef Birthe Tindbæk Bredo, tlf. 34 59 28, e-mail: btin@nanoq.gl 

 

Du kan se hele stillingsopslaget her