Ledige stillinger


Medarbejder til pensionsområdet i Skattestyrelsens ledelsesstab
Frist: 1. oktober 2018
Vi søger en kollega til Skattestyrelsens pensionsenhed.


Skattestyrelsen har 120 medarbejdere fordelt på kontorer i Nuuk, Qaqortoq, Maniitsoq, Sisimiut, Ilulissat samt i Danmark.

Pensionsenheden er placeret i Skattestyrelsens ledelsesstab på hovedkontoret i Nuuk. Ledelsesstaben tæller 12 medarbejdere, heraf 2 medarbejdere i pensionsenheden. Vi er på udkig efter en tredje kollega til fokus på pensionsforhold.

Ledelsesstabens hovedopgave består blandt andet af rådgivning af Skattestyrelsens ledelse, Departementet for Finanser samt det politiske niveau. Derudover servicerer vi Skattestyrelsens øvrige faglige enheder. Især pensionsenheden har en særlig bred kontaktflade til borgere og virksomheder.

Vi tilbyder et arbejde i et uformelt og åbent arbejdsmiljø med erfarne og engagerede kolleger. Vi er en arbejdsplads med korte kommandoveje og gode muligheder for sparring og faglig udvikling.

Arbejdsopgaver

  • Du skal servicere borgere og virksomheder, der henvender sig pr. e-mail, telefon og ved personligt fremmøde.
  • Du skal være med til at sikre god og korrekt information til såvel omverdenen som internt i styrelsen.
  • Du vil primært beskæftige dig med opgaver omkring de nye love og regler på pensionsområdet. Vi er i enheden godt på vej, men der er stadig nye administrative tiltag under udvikling.
  • I pensionsenheden arbejder vi som et team. Du vil også skulle løse selvstændige opgaver. Du skal foretage konkret sagsbehandling.
  • Du vil ligeledes arbejde med refusion af udbytteskat, i samarbejde med vores økonomer.

 

Du kan se hele stillingsopslaget her

 

_________________________________________________________________________________________

 

 

Faglig leder/Pantefoged
Frist: 10. oktober 2018
Skattestyrelsen søger faglig leder/pantefoged


Ved Skattestyrelsen er en stilling som faglig leder/pantefoged ledig til besættelse pr. 1. november 2018 eller efter nærmere aftale.

Stillingen er organisatorisk placeret ved inddrivelsesafdelingen med arbejdssted ved Skattestyrelsens kontor i Nuuk.

Arbejdsopgaver:
Primært med ansvar for vejledning af personalet ved inddrivelsen, samt samarbejdspartnere i det daglige arbejde ved inddrivelsen. Herudover sparring med kontorcheferne samt afdelingschefen. Behandling af konkurssager, lovtekstformidling samt udførelse af tungere sagsbehandling i afdelingen. Der forudsættes derfor evne til selvstændig sagsbehandling og gerne kendskab til den relevante lovgivning vedrørende inddrivelse, regnskabsforståelse samt gode formulerings- og forhandlingsevner.
Du skal herudover deltage i alle øvrige inddrivelsesopgaver samt tværgående opgaver i samarbejde med andre afdelinger ved Skattestyrelsen.
Du skal kunne lide at betjene kunder. Du kan lide at lære nyt og er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver. I forbindelse med ansættelsen vil du blive oplært indenfor de ovenstående fagområder.
Inddrivelsesafdelingen varetager opkrævning af alle typer af offentlige krav.
Der er p.t. 28 medarbejdere ved inddrivelsesafdelingen, som har kontorer placeret i Nuuk, Qaqortoq, Maniitsoq, Sisimiut og Ilulissat, hvoraf 10 medarbejdere primært varetager erhvervs-restancer.
Du vil referere til kontorchefen ved inddrivelsesafdelingen.

 

Du kan se hele stillingsopslaget her

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på tax@nanoq.gl